CALL FOR BEAUTY

face en body

Een stralend wit Gebit


De nieuwste LED-technologie voor tand bleken. Gecombineerd met infrarood licht emissie, kan breder spectrum van het genezen van de efficiëntie worden aangeboden, waardoor het bleken van tanden meer zorg en beter resultaat. Het up-to-date koel licht Teeth Whitening Accelerator kan elektrische energie omzetten in sterk licht combinatie. Het licht activeert de bleekgel en oxideert het pigment van de tanden door middel van dentine buizen in de kortste tijd, verkleuren de tanden om mousserende witte zowel extern als intern. De 30 minuten proces zorgt voor een verbetering van 5-14 tinten.

Maak van je droom een werkelijkheid!Behandelingen:

Het beste resultaat krijgt u wanneer u voor de eerste keer met een dubbele of grote behandeling begint.De prijs  van deze behandeling is € 85.

Het bleken van de tanden kunnen we regelmatig herhalen(ongeveer om de 3 tot 6 maanden)om het resultaat optimaal te houden.

Dit doen we meestal met een enkele of kleine behandeling.Als u vindt dat uw tanden al redelijk wit zijn,kunt u ook met deze behandeling beginnen.De prijs hiervan is € 50.Met het bleken van uw tanden krijgt u weer een stralend,schoon en fris gebit.

Het bleken van de tanden wordt hier gedaan met een bleekgel zonder peroxide.

Tandartsen mogen als enige nog 6% peroxide gebruiken maar deze behandeling geven altijd overgevoeligheid aan tanden en kunnen uw tanden aantasten.

Op deze manier bleken is absoluut niet slecht voor uw gebit en echt 100% pijnloos en veilig en geeft ook nog eens een goede mondgezondheid.